23/10/2013 στις Φέρες Έβρου

Η παρουσία του Συνδέσμου, στις Φέρες

Στην ακριτική κωμόπολη Φέρες του Νομού Έβρου, βρέθηκε την Τετάρτη 23/10 αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, όπου σε συγκέντρωση στο (πρώην) Δημαρχείο Φερών προχώρησε σε ενημέρωση συναδέλφων του Νομού, για την κατάτασταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος μας.
Η αίθουσα ήταν γεμάτη, με συναδέλφους απ' όλο το Νομό, αρκετοί από τους οποίους ήταν ήδη Μέλη του Συνδέσμου, μέσω τραπεζικής συναλλαγής.
Οι ερωτήσεις πολλές και για "βασικά" πράγματα που μας ταλαιπωρούν (πληρωμές, καθεστώς αγροτικών φ/β κλπ), αλλά και για πράγματα μικρότερης σημασίας (ασφαλιστικός φορέας κλπ).
Εκπρόσωποι για την περιοχή, ορίσθηκαν οι Γιώργος Αρχοντάκης και Νίκος Δομπάζης.
Η πρωτοβουλία της συγκέντρωσης ανήκει στο συνάδελφο Γιώργο Αρχοντάκη, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες έκανε μια σοβαρή προσπάθεια ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι του Νομού για το γεγονός και πράγματι το αποτέλεσμα
ήταν εντυπωσιακό, ενώ σημαντικη ήταν και η βοήθεια του Νίκου Δομπάζη από την Ορεστιάδα καθως και του Λάκη Δούκα από τις Φέρες.
Προ της συγκέντρωσης, υπήρξαν συναντήσεις με τους αντιδημάρχους του Δήμου Αλεξανδρούπολης: Κώστα Δουνάκη και Γιάννη Φαλέκα, τον πρώην αντινομάρχη Αθανάσιο Κολχούρη και τον πρόεδρο της τοπικής Ένωσης Λάκη Κιτσικίδη, ενώ στην αίθουσα παραυρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ούστογλου, που ήδη ήταν εγγεγραμμένο Μέλος μας εδώ και αρκετές εβδομάδες.   
ΕΒΡΟΣ
Δείτε σε 3 video (κάτω), όσα έγιναν την Τετάρτη στις Φέρες, όπου πλέον 60 ακόμη συνάδελφοι αποτελούν σώμα του Συνδέσμου, από μιας περιοχή που έχει τους δικούς της συμβολισμούς και που πλέον δημιουργεί τα πρώτα σύνορα του Συνδέσμου. Το μέρος από όπου ξεκινάει και η Ελλάδα μας: Το σύνορα της χώρας με Τουρκία και Βουλγαρία.

ΦΕΡΕΣ ΕΒΡΟΣ


Video 1: Εικόνες από την ευρύτερη περιοχή των Φερών  και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, με τη βοήθεια και του Μέλους μας Νίκου Βουλγαρίδη.
Ο Νίκος είναι ένα νέο παιδί, που καλλιεργεί τριφύλλι, μέρος του οποίου εξάγει και στην Τουρκία, ενώ είναι και πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας:
Θράκη Φερών.


Video 2: Εικόνες από την συνέλευση στο Δημαρχείο Φερών, όπου ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών Κώστας Σπανούλης και ο Γραμματέας Κώστας Γιωτάκος, ενημέρωσαν τη συνέλευση, για τις εξελίξεις στον κλάδο.

Video 3: Ο Γιώργος Αρχοντάκης, στην camera του afo.gr για την εκδήλωση