13/12/2013: Συγκέντρωση στην Καρδίτσα

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑafo.grΜε την παρουσία 25 περίπου Μελών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής μίνι συγκέντρωση ενημέρωσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, στην Καρδίτσα, μιας περιοχής που πρωτοστάτησε στη δημιουργία του.
Ιδιαίτερη δε αναφορά, χρήζει η παρουσία (όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις) του Μέλους μας κ. Ανδρέα Αποστολίκα (φωτό δεξιά), ο οποίος ήταν ο πρώτος παραγωγός του Νομού που "κίνησε" τις διαδικασίες δημιουργίας ενός "συλλόγου", γεγονός που έγινε πράξη λίγους μήνες αργότερα, με τη μεσολάβηση βέβαια και άλλων γεγονότων.
► Ήταν μια συνάντηση που δεν "βγάζει ειδήσεις" για το Σύνδεσμο, ωστόσο είναι δύο τα γεγονότα που κατατάσουν και αυτή τη συνάντηση στις σημαντικές του Συνδέσμου:
α) Έγινε ενημέρωση εκ βαθέων στους παριστάμενους, για την επικρατούσα κατάσταση. Είναι, αυτό που λέμε λαϊκά: το κάτι παραπάνω.
β)  Έγινε αντιληπτό στα παρευρισκόμενα Μέλη, το πόσο σημαντική θα είναι η δική τους παρουσία, σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή διαμαρτυρία του συνδέσμου. Το δεύτερο βέβαια, ευελπιστούμε ότι ...δεν θα χρειαστεί... 
  VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Ένα μικρό video μερικών δευτερολέπτων, από τη συνάντηση στην Καρδίτσα: